top of page
Original_edited.jpg

Wie zijn wij ?

Stukadoorsbedrijf Kroek is een kleinschalig familie stukadoorsbedrijf. De directie en administratie worden door de heer Kroek gevoerd. Dit houdt in dat de lijnen binnen ons bedrijf kort en overzichtelijk zijn. Op deze manier kunnen  we snel op allerlei vragen en opdrachten inspelen.

Zo kunnen wij snel een afspraak maken met de particuliere of bedrijfsmatige opdrachtgever. Een prijsopgave heeft u snel in huis en een afspraak voor het bekijken van het werk is zo gedaan.

Ons personeelsbestand bestaat uit ongeveer 5 personen. De toekomst van ons mooie familiebedrijf ziet er goed uit.  Stukadoorsbedrijf Kroek heeft het opleiden van het personeel hoog in het vaandel staan. Onze personeelsleden krijgen dan ook alle mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. Zodoende hebben wij ook de titel van Erkend Leerbedrijf verdient.

We zijn aangesloten bij het NOA garantiefonds. Dat betekent dat u verzekerd bent van echt vakwerk. Ook hebben wij een goedkeuring van de stichting Afbouwkeur. Dit houdt in dat wij het logo van Stuckeur mogen voeren. Dit geeft u de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf. Mocht u meer informatie willen hebben over het Noa Garantiefonds of Stuckeur dan kun u klikken op de onderstaande links:

bottom of page